Ilmoittaudu

Hyödynnä syksyn kampanjatarjous ja ilmoita uusi bootcampilainen mukaan - pääset itse mukaan -50% hintaan!

Ilmoita bootcampin ensikertalainen mukaan syksyn ryhmään ja osallistut itse puoleen hintaan. Tuttavasi tulee olla ensimmäistä kertaa bootcampilla, eli aikaisemmin Bootcampeille osallistunut kaveri ei oikeuta alennukseen. Ilmoita ilmoittautumislomakkeen täytön yhteydessä tuttavasi nimi ja laita alennuskoodi-kenttään alempaa löytyvä koodi. Molemmat bootcampille tulijat ilmoittautuvat kuitenkin erikseen ja tuttavan tulee ilmoittautua saman vuorokauden aikana kuin oma ilmoittautumisesi. Kampanja koskee kaikkia treenipaketteja. Myös uusilla asiakkailla on mahdollisuus ilmoittautua yhdessä ja säästää tällä tavoin selvää rahaa.

Kampanjan koodi: kaverikuntoon

#SYKSYNKUNTOKUURI

Tervetuloa mukaan syksyn Bootcampille. Valitse haluamasi treenipaketti. 

Voit osallistua treeneihin haluamallasi rytmillä syksyn aikana. Voit siis käydä bootcampilla eri treenipaikkojen välillä oman aikataulusi mukaan, riittää kun saavut vain ajoissa paikalle. Treenikertoja on syksyn aikana yhteensä 24 kappaletta. Treenit ovat aina skaalattavissa eri tasoisille osallistujille – kukaan ei jää jalkoihin. Kaikki pystyvät tekemään treeneissä oman parhaansa mukaan ja saavat itsensä ylittämisen kokemuksia ilman epäonnistumisen pelkoa – tämä on meille tärkeää.

Syksyn 2020 treeniteemoja on kolme kappaletta ja ne vaihtuvat viikoittain. Treeniaiheet ovat crosstraining, porras- ja mäkijuoksu sekä  @ss & Core ( @ss & Core = pakaran ja keskivartalon alueen monipuolinen treeni). Treenit ovat tunnin mittaisia ja sisältävät alkulämmittelyn, varsinaisen treeniosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Tarkempi päiväkohtainen treeniohjelma löytyy sivun alaosasta sekä Facebookista. Bootcampille osallistuaksesi tarvitset vain normaalit kelin mukaiset ulkoliikuntavarusteet. Kaikki treenivälineistö tulee järjestäjän puolesta. 

Treenipaikkoina toimivat aiempien vuosien tapaan Rosendahlin ranta Pyynikillä, Liutun ranta, Kangasalla ja Suolijärven ranta Hervannassa. Poikkeuksina porras-/mäkitreenit , jotka Kangasalla pidetään Kyötikkälässä ja Hervannassa Hervannan laskettelurinteillä.

Meillä käyvät maksuvälineenä myös kaikki yleisimmät liikuntaetuudet. Voit myös maksaa vain osan maksusta liikuntaetuuksilla. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sekä kuitin sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan satojen tyytyväisten Bootcamp-asiakkaiden joukkoon!

Syksyn 2020 treeniaikataulut:   7.9. – 29.10.2020:

  • Maanantaisin klo 17:00/18:30 Kangasala ja klo 17.00/ 18:30 Hervanta (treeniajat siis vaihtelevat vuoroviikoin, lataa alempaa tarkka ohjelma)

  • Torstaisin klo 18 Pyynikki

 

Viimeisimmät päivitykset ja tiedotukset tapahtuvat pääasiassa Facebookissa, joten tykkää ja laita Bootcampit.fi -sivu seurantaan, niin pysyt helpoiten ajan tasalla.

LATAA TÄSTÄ SYKSYN TREENIOHJELMA: Syksy Bootcamp -20 kooste (muutokset mahdollisia koronatilanteen johdosta)

SYKSY BOOTCAMPIN TREENIPAIKAT