Ilmoittaudu

#syksynkuntokuuri

Tervetuloa mukaan Syksy Bootcampille. Valitse haluamasi treenipaketti neljästä eri vaihtoehdosta:

Kertamaksu: 20€ (ei vaadi ilmoittautumista, maksu paikan päällä)

Mini: 5 treenikertaa, hinta 70€ (Early bird 7.8. asti 55€)

Basic: 10 treenikertaa, hinta 110 euroa (Early bird 7.8. asti 90€)

Super: 15 treenikertaa, hinta 140 euroa (Early bird 7.8. asti 115€)

Voit osallistua treeneihin haluamallasi rytmillä syksyn aikana. Voit siis käydä bootcampilla eri treenipaikkojen välillä oman aikataulusi mukaan.  Treenikertoja on syksyn aikana yhteensä 30 kappaletta. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, saavut vain ajoissa paikalle. Treenit ovat aina skaalattavissa eri tasoisille osallistujille – kukaan ei jää jalkoihin. Kaikki pystyvät tekemään treeneissä oman parhaansa mukaan ja saavat itsensä ylittämisen kokemuksia ilman epäonnistumisen pelkoa – tämä on meille tärkeää.

Syksyn 2019 treeniteemoja on kolme kappaletta ja ne vaihtuvat viikoittain. Treeniaiheet ovat crosstraining, porras- ja mäkijuoksu sekä uutena teemana @SS & Core. Treenit ovat tunnin mittaisia ja sisältävät alkulämmittelyn, varsinaisen treeniosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Tarkempi päiväkohtainen treeniohjelma löytyy (myöhemmin) sivun alaosasta sekä Facebookista. Bootcampille osallistuaksesi tarvitset vain normaalit ulkoliikuntavarusteet. Kaikki treenivälineistö tulee järjestäjän puolesta.

Meillä käyvät maksuvälineenä myös kaikki yleisimmät liikuntaetuudet. Voit myös maksaa vain osan maksusta liikuntaetuuksilla. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sekä kuitin sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan satojen tyytyväisten Bootcamp-asiakkaiden joukkoon!

Syksyn 2019 treeniaikataulut   3.9. – 7.11.2019:

Tiistait
Hervanta (Suolijärven uimaranta) 17:00 – 18:00 tai 18:30-19:30 ja Kangasala (Liutun uimaranta) 17:00-18:00 tai 18:30 – 19:30 (löydät tarkat paikkakohtaiset aikataulut täältä: Syksy Bootcamp ohjelma)

Torstait
Pyynikki (Rosendahlin ranta) 18:00 – 19:00

 

Viimeisimmät päivitykset ja tiedotus tapahtuu pääasiassa Facebookissa, joten tykkää ja laita sivu seurantaan niin pysyt helpoiten ajan tasalla. 

LATAA TÄSTÄ SYKSYN TREENIOHJELMA: Syksy Bootcamp ohjelma

SYKSYN BOOTCAMPIN TREENIPAIKAT