Ilmoittaudu

Kesä Bootcamp #kesässäkuntoon

KESÄN 2021 HUIMA KAMPANJATARJOUS -50%!

Ilmoita bootcampin ensikertalainen mukaan kesän ryhmään ja osallistut itse puoleen hintaan. Kaverisi tulee olla ensimmäistä kertaa Bootcampilla, eli aikaisemmin Bootcampeille osallistunut kaveri ei oikeuta alennukseen. Ilmoita ilmoittautumislomakkeen täytön yhteydessä tuttavasi nimi ja laita alennuskoodi-kenttään alempaa löytyvä koodi. Molemmat Bootcampille osallistujat ilmoittautuvat kuitenkin erikseen ja tuttavan tulee ilmoittautua saman vuorokauden aikana kuin oma ilmoittautumisesi. Kampanja koskee kaikkia treenipaketteja. Myös uusilla asiakkailla on mahdollisuus ilmoittautua yhdessä ja säästää tällä tavoin selvää rahaa.

Kampanjan koodi: kaverikuntoon

#KESÄSSÄKUNTOON

Tervetuloa mukaan kesän Bootcampille. Valitse haluamasi treenipaketti. 

Voit osallistua treeneihin haluamallasi rytmillä kesän aikana. Voit siis käydä Bootcampilla eri treenipaikkojen välillä oman aikataulusi mukaan, riittää kun saavut ajoissa paikalle. Treenikertoja on kesän aikana yhteensä 25 kappaletta. Treenit ovat aina skaalattavissa eri tasoisille osallistujille – kukaan ei jää jalkoihin. Kaikki pystyvät tekemään treeneissä oman parhaansa mukaan ja saavat itsensä ylittämisen kokemuksia ilman epäonnistumisen pelkoa – tämä on meille tärkeää.

Kesän 2021 treeniteemoja on kolme kappaletta ja ne vaihtuvat viikoittain. Treeniteemat ovat crosstraining, porras- ja mäkijuoksu sekä  @ss & Core ( @ss & Core = pakaran ja keskivartalon alueen monipuolinen treeni). Treenit ovat tunnin mittaisia ja sisältävät alkulämmittelyn, varsinaisen treeniosuuden sekä mahdollisen loppujäähdyttelyn. Tarkempi päiväkohtainen treeniohjelma löytyy sivun alaosasta sekä Facebookista. Bootcampille osallistuaksesi tarvitset vain normaalit kelin mukaiset ulkoliikuntavarusteet. Kaikki treenivälineistö tulee järjestäjän puolesta. 

Treenipaikkoina toimivat aiempien vuosien tapaan Rosendahlin ranta Pyynikillä, Liutun ranta Kangasalla ja Suolijärven ranta Hervannassa. Poikkeuksina porras-/mäkitreenit, jotka Kangasalla pidetään Kyötikkälässä ja Hervannassa Hervannan laskettelurinteillä.

Meillä käyvät maksuvälineenä myös kaikki yleisimmät liikuntaetuudet. Voit myös maksaa vain osan maksusta liikuntaetuuksilla. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sekä kuitin sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan satojen tyytyväisten Bootcamp-asiakkaiden joukkoon!

 

Kesän 2021 treeniaikataulut:   3.6. – 29.7.2021:

  • Maanantaisin klo 17:00/18:30 Kangasala ja klo 17.00/ 18:30 Hervanta (maanantain treeniajat siis vaihtelevat vuoroviikoin, lataa alempaa tarkka ohjelma)

  • Torstaisin klo 18 Pyynikki

 

Viimeisimmät päivitykset ja tiedotukset tapahtuvat pääasiassa Facebookissa, joten tykkää ja laita Bootcampit.fi -sivu seurantaan, niin pysyt helpoiten ajan tasalla.

LATAA TÄSTÄ KESÄN TREENIAIKATAULUT: Kesä Bootcamp 2021 treenikalenteri (muutokset mahdollisia koronatilanteen johdosta)

KESÄ BOOTCAMPIN TREENIPAIKAT