Kesä Bootcamp

Kesä Bootcampit – #kesässäkuntoon

Kesän lämpö, auringonpaiste, upea luonto ja lähes loputon valon määrä kutsuvat ulos liikkumaan. Siihen kutsuhuutoon olemme vastanneet vuodesta 2015 Bootcampien avulla ja siitä lähtien Bootcampit ovat liikuttaneet jo useita satoja tyytyväisiä kuntoilijoita.

Kesä bootcampit ovat se aito ja alkuperäinen.

Monipuolisuus, ryhmähenki, kaikille haastetta oman tason mukaan ja huippu koutsit ovat teemoja jotka toistuvat palautekyselyissä bootcampista toiseen. Näihin tiivistyy hyvin kantava teemamme ”kesässä kuntoon” eli monipuolisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia kehittävää harjoittelua, eikä nämä treenit varmasti huonoa tee henkiselle hyvinvoinnillekaan.

Kesällä treenejä on tarjolla aivan tolkuton määrä, viikossa treenejä on tarjolla parhaimmillaan yhdeksän kertaa, joten valinnan varaa on lähes loputtomasti. Treenipaikkoina toimivat Pyynikki, Kangasala ja Hervanta. Voit vapaasti osallistua juuri niihin treenihin, jotka sinun aikatauluusi parhaiten sopivat.

Hyppää mukaan tähän iloiseen ja motivoivaan treeniporukkaan, nauti kyydistä, ihastu meininkiin ja iloitse tuloksista kesän lopussa!

Kesän treeniteemat ovat @ss&core , crosstraining sekä porras- ja mäkijuoksu. Voit käydä treeneissä oman aikataulusi mukaisesti, silloin kun sinulle sopii. Kun olet lunastanut valitsemasi treenipaketin, treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Viikon aikana valittavana aina 5 eri treeniaikaa, joista yksi treeni viikossa on aamulla. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.