Syksy Bootcamp

Syksyn Bootcampit – #syksynkuntokuuri

Räntää sataa vaakatasossa. Kylmä viima käy luihin ja ytimiin. Päivän kirkas vaihtuu pimenevään, katulampun valaisemaan treenispottiin. Sinun treenispottiisi. Vain vahvimmat selviävät.

Syksyn Bootcampeissa ehdottomasti on sitä jotain. Kauniit (tai vähemmän kauniit) syyspäivät ovat usein itseasiassa treenin kannalta kaikkein otollisimpia.  Olemme saaneet nauttia aivan upeista treenikeleistä, syksyn raikkaasta ilmasta ja upeasta auringonlaskusta horisontin taakse. Toisaalta monet ovat myös kokeneet, että pimeinä syysiltoina yhdessä tekemisestä ja ohjatuista treeneistä saa kaikista eniten hyötyä – yksinään ei tulisi lähdettyä.

Syksyllä treenit ovat luonteva jatke kesällä hiotulle kunnolle tai hyvä lisäpotku syksyllä alkavalle kuntoilulle. Treenipaikkoina toimivat Rosendahlin ranta Pyynikillä, Liutun uimaranta Kangasalla sekä tänä vuonna myös Suolijärven ranta-alue Hervannassa. Treenit ovat aivan yhtä monipuolisia kuin kesälläkin. Myös syksyllä voit valita itse missä treenipaikassa treenaat – voit myös vaihdella treenipaikkaasi omien suunnitelmiesi ja aikataulujesi mukaan. Suosittelemme ehdottomasti että tulet mukaan syksyllä!

Syksyn 2019 treeniaiheet ovat CrossTraining, porras- ja mäkijuoksu sekä uutena teemana @ss & Core, joka nimensä mukaisesti keskittyy kehon voimanpesään, eli pakaroihin ja keskivartaloon.

LATAA SYKSYN TREENIOHJELMA TÄSTÄ: Syksy Bootcamp ohjelma