Ilmoittaudu

Syksy Bootcamp

Alkusyksyn raikkaat ja sopivan lämpöiset ilmat ovat monesti niitä kaikista parhaita ulkotreenikelejä!

Tervetuloa mukaan

#SYKSY BOOTCAMP

Tervetuloa mukaan syksyn Bootcampille. Valitse haluamasi treenipaketti. 

Voit osallistua treeneihin haluamallasi rytmillä syksyn aikana. Voit siis käydä Bootcampilla eri treenipaikkojen välillä oman aikataulusi mukaan, riittää kun saavut ajoissa paikalle. Treenikertoja on syksyn aikana yhteensä 16 kappaletta. Treenit ovat aina skaalattavissa eri tasoisille osallistujille – kukaan ei jää jalkoihin. Kaikki pystyvät tekemään treeneissä oman parhaansa mukaan ja saavat itsensä ylittämisen kokemuksia ilman epäonnistumisen pelkoa – tämä on meille tärkeää.

Syksyn 2021 treeniteemoja on kolme kappaletta ja ne vaihtuvat viikoittain. Syksyn Treeniteemat ovat:

  • crosstraining
  • porras- ja mäkijuoksu
  • @ss & Core ( @ss & Core = pakaran ja keskivartalon alueen monipuolinen treeni).

Treenit ovat tunnin mittaisia ja sisältävät alkulämmittelyn, varsinaisen treeniosuuden sekä mahdollisen loppujäähdyttelyn. Tarkempi päiväkohtainen treeniohjelma löytyy sivun alaosasta sekä Facebookista.

Bootcampille osallistuaksesi tarvitset vain normaalit kelin mukaiset ulkoliikuntavarusteet. Kaikki treenivälineistö tulee järjestäjän puolesta. 

Treenipaikkoina toimivat aiempien vuosien tapaan Rosendahlin ranta Pyynikillä, Liutun ranta Kangasalla ja Suolijärven ranta Hervannassa. Poikkeuksina porras-/mäkitreenit, jotka Kangasalla pidetään Kyötikkälässä ja Hervannassa Hervannan laskettelurinteillä.

Meillä käyvät maksuvälineenä myös kaikki yleisimmät liikuntaetuudet. Voit myös maksaa vain osan maksusta liikuntaetuuksilla. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sekä kuitin sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan satojen tyytyväisten Bootcamp-asiakkaiden joukkoon!

 

Syksyn 2021 treeniaikataulut:   7.9. – 28.10.2021:

  • Tiistaisin klo 17:30 – 18:30

  • Torstaisin klo 17:30 – 18:30

Treenejä on siis kaksi viikossa, treenipaikat ja -teemat vaihtelevat viikottain.

 

Viimeisimmät päivitykset ja tiedotukset tapahtuvat pääasiassa Facebookissa, joten tykkää ja laita Bootcampit.fi -sivu seurantaan, niin pysyt helpoiten ajan tasalla.

LATAA TÄSTÄ SYKSYN TREENIAIKATAULUT: Syksy Bootcamp 2021 treenikalenteri (muutokset mahdollisia koronatilanteen johdosta)

SYKSY BOOTCAMPIN TREENIPAIKAT