Kesä Bootcamp

Kesä Bootcampit – #kesässäkuntoon

Kesä Bootcamp 2021 starttaa 3.6.!

 

Kesän lämpö, auringonpaiste, upea luonto ja lähes loputon valon määrä kutsuvat ulos liikkumaan. Siihen kutsuhuutoon olemme vastanneet vuodesta 2015 Bootcampien avulla ja siitä lähtien Bootcampit ovat liikuttaneet jo useita satoja tyytyväisiä kuntoilijoita.

Kesä Bootcampit ovat se aito ja alkuperäinen.

Monipuolisuus, ryhmähenki, kaikille sopivat harjoitukset ja laadukas valmennus ovat teemoja, jotka toistuvat palautekyselyissä Bootcampista toiseen. Näihin tiivistyy hyvin kantava teemamme ”kesässä kuntoon”. Tämä tarkoittaa monipuolisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia kehittävää harjoittelua – eikä nämä treenit varmasti huonoa tee henkiselle hyvinvoinnillekaan!

Kesällä treenejä on tarjolla kahtena eri arkipäivänä viikossa (yhteensä kolme treeniä), joten valinnan varaa on jokaisen aikatauluun sopivasti. Treenipaikkoina toimivat Pyynikki, Kangasala ja Hervanta. Voit vapaasti osallistua juuri niihin treeneihin, jotka sinun aikatauluusi parhaiten sopivat. Treeneihin ei ilmoittauduta etukäteen, joten voit päättää oman aikataulusi ja fiiliksesi mukaan vaikka viime hetkillä. 

Hyppää mukaan tähän iloiseen ja motivoivaan treeniporukkaan, nauti kyydistä, ihastu meininkiin ja iloitse tuloksista kesän lopussa!

Kesän treeniteemat ovat @ss&core , crosstraining sekä porras- ja mäkijuoksu. Kun olet lunastanut valitsemasi treenipaketin, treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Viikon aikana valittavana aina kolme eri treeniaikaa arki-iltaisin. Tarkemmat lisätiedot ”ilmoittaudu”-osiosta.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.