Me

Lauri Airu

Lauri on liikunta-alan monitoimimies ja ollut mukana perustamassa Bootcampeja. Tämän voimanpesän lempilajit ja erikoisosaaminen löytyvät sieltä missä rauta tuoksuu ja magnesium pöllyää. Lauri ei kaihda myöskään kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelua, saattaapa hän kylmiltään pyöräillä Tampereelta Kolille tai haaveilla polkumaratonin juoksemisesta. Laurilla on takanaan liki kymmenen vuoden valmennuskokemus liikunta-alalta niin yksilö- ja ryhmävalmennuksista kuin esimiestehtävistäkin. Nykyään päivisin Laurin löytää Liikuntakeskus Poltteelta johtamasta toimintaa ja muina aikoina valmennuspuuhista tai oman treenin parista. Lauri on pidetty huippukoutsi, joka sopivan vaativalla ja reippaalla otteella saa asiakkaat ylittämään itsensä, unohtamatta jatkuvaa pilkettä silmäkulmassa.

Ville Siukkola

Ville on elämäntapaliikkuja sanan varsinaisessa merkityksessä. Melkeinpä laji kun laji taittuu tältä liikunta-alan moniottelijalta. Kovin intohimo suuntautuu kuitenkin kestävyysurheilun puolelle. Ammattivalmentajana Ville on toiminut jo yli 10 vuoden ajan ja kokemusta on karttunut yhtälailla yksilövalmennuksesta kuin ryhmien vetämisestäkin. Valmennustyyliltään Ville on rauhallinen ja johdonmukainen, mutta myös vaativa ja kannustava. Omalla ammattitaidollaan, asenteellaan ja intohimollaan Ville on vakiinnuttanut paikkansa täysipäiväisenä ammattivalmentajana, jonka maine kiirii asiakkaalta toiselle. Ville on toinen Bootcampien perustajista ja ollut mukana alusta asti. Tämä laskuvarjojääkäri on varmasti yksi maailman ressittömämpiä sällejä. Jos Villeä koittaa tavoitella viikonloppuisin, kaikuu automaattivastaajasta todennäköisesti takaisin:
"Ville tässä moi, olen juuri nyt juoksemassa (hiihtämässä, suunnistamassa, uimassa tai mitä ikinä), jätä viesti niin soittelen takaisin kun saan ultrajuoksuni tehtyä".

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.