Syksy Bootcamp

Syksyn Bootcampit – #syksynkuntokuuri

Syksyn Bootcampeissa ehdottomasti on sitä jotain. Kauniit (tai vähemmän kauniit) syyspäivät ovat usein itseasiassa treenin kannalta kaikkein otollisimpia.  Olemme saaneet nauttia aivan upeista treenikeleistä, syksyn raikkaasta ilmasta ja upeasta auringonlaskusta horisontin taakse. Toisaalta monet ovat myös kokeneet, että pimeinä syysiltoina yhdessä tekemisestä ja ohjatuista treeneistä saa kaikista eniten hyötyä – yksinään ei tulisi lähdettyä.

Syksyn treenit ovat luonteva jatke kesällä hiotulle kunnolle tai hyvä lisäpotku syksyllä alkavalle kuntoilukuurille. Treenipaikkoina toimivat tänä syksynä Pyynikki / Rosendahlin ranta, Liutun uimaranta Kangasalla sekä Suolijärven ranta-alue Hervannassa. Treenit ovat aivan huikean monipuolisia ja ne suunnitellaan siten, että heikompikuntoisetkin ja aloittelijat pysyvät menossa hienosti mukana. Syksyllä voit valita itse missä treenipaikassa treenaat – voit myös vaihdella treenipaikkaasi omien suunnitelmiesi ja aikataulujesi mukaan. Liity mukaan rentoon, tehokkaaseen ja iloiseen syksyn treeniporukkaan!

Syksyn 2021 treeniaiheet ovat crosstraining, porras- ja mäkijuoksu sekä @ss & Core, joka nimensä mukaisesti keskittyy kehon voimanpesään, eli pakaroihin ja keskivartaloon.

LATAA SYKSYN TREENIOHJELMA TÄSTÄ: Syksy Bootcamp -21 kooste